Despre noi

Tehnologia de excavare

Pionieri in
tehnologia de excavare

Echipamentele MTS sunt vehicule care pot aspira material uscat la fel de bine ca materialul umed sau fluid, cele mai puternice excavatoare fără apă.

Prin aspiraţia uscată, excavaţiile sunt mai precise, şi se reduce riscul de a deteriora utilităţile subterane. Cantitatea de sol îndepărtată este minimizata pe cât posibil, reducând atât dimensiunea zonei de excavare, cât și costurile de transport al deșeurilor.

LARA IMPORT EXPORT UTILAJE este distribuitor exclusiv în România şi estul Europei al liderilor germani din industria de excavare, MTS.

Vă oferim o gamă variată de modele ale vehiculelor MTS, cu diverse nivele de performanţă la aspirare şi camioane de dimensiuni diferite, pentru orice industrie și nevoie de utilizare.

Lasati echipa noastra
sa traga pentru dumneavoastra

Poziţionaţi-vă în fruntea industriei în care activaţi cu tehnologia avansată de excavare prin aspiraţie.

Echipamentele MTS sunt cele mai performante vehicule, care vă pot termina munca mai repede, mai sigur și mai curat. Având misiunea de a inova pe piaţa din România, oferim tehnologie de vârf, ce s-a dovedit a surclasa în capabilitate, versatilitate, eficienţă și siguranţă.

Echipa LARA IMPORT EXPORT UTILAJE este motivată să sprijine afacerea dumneavoastră, pentru a obţine rezultate mai bune ca oricând.

Start typing and press Enter to search